PERSONDATAPOLITIK & GDPR PERSONDATAFORORDNINGEN

Kære EuropeOrganische kunde

Den 25. mei 2018 træder EU's persondataforordning (GDPR) i kraft i hele EU. Derefter skal virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer, the behandler persondata opfylde den nye forordning. Her er is een beschrijving van de huurder van de voorhouder tot de voorverkoop en voor de opdateringer en voor de eigenaar.

 

Oversigt 

1. Generelt

1.1 Hvilke typer oplysninger indsamler vi?

2. Personoplysninger

2.1 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

2.2 Hvad bruger vi personoplysninger til?

2.3 Hvordan kan du håndhæve dineren rettigheder i henhold til GDPR?

2.4 Retten til sletning af dine personoplysninger

2.5 Beskyttelse af personoplysninger

3. Hvordan kan jeg kontakte Visage Hudpleje, hvis jeg har spørgsmål?


1. Generelt


Vi har opdateret vores vilkår ift. dataindsamling og sikkerhed. Vi har også opdateret vores datapolitik og politik om cookies.

Nedenfor kan du læse om hvilke informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede


1.1 HVILKE TYPER OPLYSNINGER INDSAMLER VI?


Oplysninger du angiver, nür du enten laver et online køb eller får en behandling i en af ​​vores klinikker. 

Det kan omfatte oplysninger såsom:

-
- Navn, By, mobiele telefoon, e-mail,

– Finansielle transaktioner terminal og nethandel (betalingsoplysninger, f.eks. dit visa, master, krediet- debet kortnummer brugge af nets og ikke af Europe Organic.)

- Finansielle transaktioner (Andre kortoplysninger, andre konto- en godkendelsesoplysninger samt fakturerings-, leverings- en kontaktoplysninger.

 

2. PERSONOPLYSNINGER
 

Vi beder om dine almindelige kontaktoplysninger, når du udfører et online køb hos os eller får en behandling hos os. Det er primært oplysninger som navn, fødselsdag, adresse, postnummer, telefon- og mobiltelefonnummer, e-mail mv. De personoplysninger, som vi indsamler, bruges til op identificere dig som kunde samt levere de services, du har købt af os. De personoplysninger, som vi indsamler i forbindelse med opfyldelsen af ​​aftalen, vil blive opbevaret i vores IT-systeem en / of fysisk register. 


 

2.1 HVOR LÆNGE OPBEVARER VI PERSONOPLYSNINGER?


Lees meer en service eller produkt hos os, har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation. Onder det løbende aftaleforhold opbevares de oplysninger, vi har indsamlet på dig i vores IT-systeem, hvorefter personoplysningerne arkiveres. Dineren personoplysninger i vores bookingsystem vil som udgangspunkt efter gældende regler blive opbevaret hos os i en periode på 5 of fra udgangen af ​​det regnskabsår, ydelsen vedrører.

Ansøgninger opbevares i 2 år hvorefter de makuleres.  


 

2.2 HVAD BRUGER VI PERSONOPLYSNINGER TIL?


De personoplysninger, vi indsamler om dig i forbindelse med opfyldelse af vores aftale, bruges først og fremmest til almindelig kundeadministration. Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart.
Anden videregivelse tillades kun, såfremt gældende lovgivning undtagelsesvis tillader videregivelse af personoplysninger.

Vi bruger også de oplysninger vi har om dig, til at sende dig marketingmeddelelser, kommunikere med dig om vores produkter og informere dig om vores politik og vilkår. Vi bruger også dine oplysninger til at svare dig, når du kontakter os.


 

2.3 HVORDAN KAN DU HÅNDHÆVE DINE RETTIGHEDER I HENHOLD TIL GDPR?


Ik hou van de algemene gegevens van de databank, maar van de gegevens die u nodig hebt om uw gegevens te wijzigen. U heeft de volgende gegevens gewijzigd en verwerkt tot gegevens. Det omfatter: retten to the gøre indsigelser mod of behandling van data til direct marketing, hvilket du can youdøve ved at bruge linket “afmeld” in de relevante marketingcommunikatie.


Du er tillige berettiget til at anmode om og modtage personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til os. Du er desuden berettiget til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.


 

2.4 RETTEN TIL SLETTEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER


Du har ret til at få personoplysninger at dig selv slettet, selv na du har givet accept i første omgang.


 

2.5 BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER


Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, i vores IT-system eller fysisk i aflåst skab. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores behandling af personoplysninger håndteres forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder som kunde.


 

3. HVORDAN KAN JEG KONTAKTE Europe Organic, HVIS JEG HAR SPØRGSMÅL?


Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, some registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse til [Europe Organic] per e-mail: [europeorganic@outlook.com]. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse samme sted. Bekijk de tvister, du har med os i forbindelse med vores politik om beskyttelse door personlige oplysninger en praksis uit denne. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig


Dato voor seneste herzien: 22. maj 2018

 

 

 

 

 

 

Persondata en Cookies

Voor at du kan indgå en online aftale med os, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Naam

Adres

geboortedatum

Telefoonnummer

E-Mailadresse

 

Vi foretager registreringen af ​​dine personoplysninger med det formål at kunne levere den bedst mulige ydelse to dig.

Personoplysningerne registreres hos Europe Organic webshop en opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

När der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af this udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Alle dine kundeoplysninger vi registrer om dig opbevares krypteret.

Vi zender alle kundeoplysninger krypteret. 

Oplysninger afgivet til os videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, en vi registrer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Europe Organic har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Europe Organic.

 

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren genkendes, fx på et websted, ved næste besøg.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, fx brugernavn til login på et website. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der send to din browser of webserver and lagres på din computers harddisk. Lees meer browser tot informere dig, lees meer over cookie en cookie, lees meer cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.

Huur teknisk kan cookies deles op i typer. Den ene type kaldes "sessiecookies" - de houder van de website, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på netbutikken. "Sessiecookies" gemmes ikke på din computer, mannen forsvinder, når du lukker browseren.

Den anden type cookie Kaldes "permanent cookie", en gem gem som som tekstbestand op computer i ca. en måned. En "permanent cookie" er med til, at vores server kan genkende din computer nèste gang, du logger ind på vores website.

Vi anvender cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Om de slette cookies van de computer te verbeteren: I Internet Explorer plaatst cookies onder menu "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Generelt" -> "Browserdata / Slet cookies".

 

1. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres and din browser and at at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

1.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

1.2 Cookiesletter van cookies

Zie haar: Link (http://minecookies.org/cookiehandtering/)

1.3 Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker bij modtage cookies kan du blokere dem. Zie haar: Link.

1.4 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies worden geannuleerd tot voor statistiek over hvor antallet van brugere samt oplysninger om køn, els, geografi og interesser på vores brugere voor at tilpasse indhold oon annoncering herefter.

 

Europe Organic anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

1.6 Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies van Google Analytics tot mále trafikken op websitet.

Du kan fravælge cookies van Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Personoplysninger:

 

2. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m, Herse e-mail, køn, els, interesser, holdninger en kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser en analyzer, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset en interesser og hobbyer.

2.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, some registreret om dig hos Europe Organic, skal du rette henvendelse på europeorganic@outlook.com. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, can du rette henvendelse samme sted. Er is voor een indsigt in, hvilke informationer of er registreret for dig, and of can gøre indsigelse mod en registrering i hold to reglerne i Persondataloven.

2.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og onder stadig hensyntagen til dine.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. 

De pijnlijke udvikling van internettet betyder, at ændringer i vores behandling van personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til atleverere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. Ik ben een andere gebruiker van een site die een andere naam heeft gegeven dan een synoniem voor websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at the oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af ​​oplysninger og data vedrørende dig. Klage geeft aan Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

Logstatistik

Vi benytter logstatistik, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan geven en statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Vi anvender logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.